Olemme olleet apuna yrittäjien arjessa jo yli 30 vuoden ajan!

Tilitoimisto Markku Mäkelä Oy on palvellut asiakkaitaan ammattitaidolla vuodesta 1987 lähtien. Yrityksen perustaja Markku Mäkelä on vuosien varrella kasvattanut yritystä yhden miehen sivutoimisesta kirjanpitotoimistosta tällä hetkellä 10 kirjanpidon ja palkkahallinnon ammattilaista työllistäväksi auktorisoiduksi taloushallinnon palveluyritykseksi.

Tilitoimistomme on ollut Taloushallintoliiton auktorisoitu jäsen vuodesta 2005 lähtien. Auktorisointi on konkreettinen tae toiminnan laadukkuudesta ja se merkitsee, että tilitoimisto on osaava, luotettava ja riippumaton. Auktorisoinnin myötä tilitoimiston toimintaa valvotaan ja sen henkilökunnalta edellytetään jatkuvaa kouluttautumista.

Tilitoimistomme on yksi Hämeenlinnan suurimmista perheomistuksessa olevista tilitoimistoista. Johanna Marttila on ottanut isänsä jälkeen toimistossa vetovastuun ja hänen mukaansa Tilitoimisto Markku Mäkelä Oy on tulevaisuudessakin asiakkaitaan henkilökohtaisesti, asiakaslähtöisesti ja rautaisella ammattitaidolla palveleva tilitoimisto.