Yritys

Historiaa

Tilitoimisto Markku Mäkelä Oy on palvellut asiakkaitaan ammattitaidolla vuodesta 1987 lähtien. Yrityksen perustaja Markku Mäkelä on vuosien varrella kasvattanut yritystä yhden miehen sivutoimisesta kirjanpitotoimistosta tällä hetkellä 11 kirjanpidon ja palkkahallinnon ammattilaista työllistäväksi auktorisoiduksi taloushallinnon palveluyritykseksi.

 

Tilitoimiston auktorisointi

Tilitoimistomme on ollut Taloushallintoliiton auktorisoitu jäsen vuodesta 2005 alkaen, kun toimistopäällikkömme Marjo Ekholm suoritti alalla arvostetun KLT-tutkinnon. Auktorisointi on konkreettinen tae toiminnan laadukkuudesta ja se merkitsee, että tilitoimisto on osaava, luotettava ja riippumaton. Auktorisoinnin myötä tilitoimiston toimintaa valvotaan ja sen henkilökunnalta edellytetään jatkuvaa kouluttautumista.

 

Nykytila

Tilitoimisto on perheomistuksessa oleva yritys ja Markun tytär Johanna Marttila on työskennellyt yrityksessä reilun kymmenen vuoden ajan. Johanna nimitettiin toimitusjohtajaksi vuonna 2016, kun Markku siirtyi operatiivisesta johdosta neuvontatehtäviin.

Johannan mukaan Tilitoimisto Markku Mäkelä Oy on tulevaisuudessakin asiakkaitaan henkilökohtaisesti, asiakaslähtöisesti ja rautaisella ammattitaidolla palveleva tilitoimisto.  ”On hienoa, että pääsen jatkamaan isäni aloittamaa työtä! Yrityksellämme, asiakkailla ja henkilökunnallamme on pitkä yhteinen historia. Kokemus synnyttää luottamusta ja hyväksi havaittuja toimintatapoja ja sen pohjalta on helppo rakentaa kestävää tulevaisuutta”.

 

 

 

”Tilitoimistotyössä on mielenkiintoista havaita, kuinka paperien kautta aukeaa yrityksen todellisuus, toiminnan tila ja suunta. Ammattitaitoinen tilitoimisto ei käsittele pelkkiä papereita ja numeroita, vaan yritysten asiakokonaisuuksia ja toiminnan sisältöjä. Tämä on hyvin ihmisläheistä työtä, missä palkitsevaa on se, että elää mukana yrittäjien arjessa yhteistyökumppanina”

– Markku Mäkelä