Uudet nettisivut avattu

Published by Olli Aaltonen on

Tilitoimistomme uudet nettisivut on avattu! Uusilla sivuillamme haluamme viestittää paremmin palveluistamme, osaamisestamme ja ajankohtaisista asioista. Lisäksi sivujen ulkoasua on päivitetty.

Sivuille on lisätty mahdollisuus tilata uutiskirjeemme, jossa kerromme toimintaamme, taloushallintoon ja verotukseen liittyvistä tuoreista uutisista. Uutiskirjeen tilaaminen onnistuu helposti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi kenttään, mikä löytyy sivujen alaosasta.

Kuulemme mielellämme palautteesi uusista nettisivuistamme ja muustakin toiminnastamme! Voit antaa palautteesi sähköpostilla tai puhelimella Johannalle tai vaikka omalle kirjanpitäjällesi. Yhteystiedot löydät täältä, puhelinnumerot ja sähköpostisosoitteet ovat edelleen tutut ja turvalliset.

Tilitoimistomme väki toivottaa kaikille mukavaa alkavaa syksyä!