Tilintarkastuksella varmennetaan taloudellisen raportoinnin oikeellisuutta ja luotettavuutta. Tilintarkastaja on myös oivallinen keskustelukumppani yrityksen omistajalle, johdolle ja kirjanpitäjälle.

Palvelumme
  • lakisääteinen tilintarkastus
  • lausunnot ja todistukset

Tarjoamme monipuolisia tilintarkastuspalveluita pk-yrityksille, omia kirjanpitoasiakkaitamme lukuun ottamatta. Teemme tilintarkastusta hyvän tilintarkastustavan mukaan, laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti. Yhteistyön kulmakivenä ovat asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen sekä avoin ja ajantasainen kommunikointi.

Tilintarkastuspalveluita tarjoaa yhtiömme osakas Jenni Kulmala, KHT. Jennillä on yli 15 vuoden kokemus tilintarkastuksesta sekä talouden raportoinnista ja prosesseista eri toimialoilla toimivissa eri kokoisissa yhtiöissä. Tämä yhdistettynä omakohtaiseen kokemukseen yrittäjyydestä ja kirjanpitäjän tehtävistä mahdollistaa tilintarkastuspalvelun tarjoamisen ammattitaitoisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti – yrittäjän, johdon ja talousvastaavan tarpeisiin vastaten.

Tarjoamme tilintarkastuspalveluita ensisijaisesti Kanta-Hämeessä ja Pirkanmaalla, mutta sähköisesti toimialueenamme on koko Suomi.