Olemme olleet apuna yrittäjien arjessa jo yli 30 vuoden ajan

Tilitoimisto Markku Mäkelä Oy on palvellut asiakkaitaan ammattitaidolla vuodesta 1987 lähtien. Yrityksen perustaja Markku Mäkelä on kasvattanut vuosien varrella yhden miehen sivutoimisen kirjanpitotoimistonsa tällä hetkellä kymmenen kirjanpidon ja palkkahallinnon ammattilaista työllistäväksi auktorisoiduksi taloushallinnon palveluyritykseksi. Johanna Marttila ja Jenni Kulmala ovat ottaneet isänsä jälkeen toimistossa vetovastuun ja nykyään tilitoimistomme onkin yksi Hämeenlinnan suurimmista perheomistuksessa olevista tilitoimistoista.

 

Merkki laadukkaasta toiminnasta

Tilitoimistomme on ollut Taloushallintoliiton auktorisoitu jäsen vuodesta 2005 lähtien. Auktorisointi on konkreettinen tae toiminnan laadukkuudesta ja se merkitsee, että tilitoimisto on osaava, luotettava ja riippumaton. Auktorisoinnin myötä tilitoimiston toimintaa valvotaan ja henkilökunnalta edellytetään jatkuvaa kouluttautumista. Toimintamme kivijalkana onkin omaa työtään arvostava, ammattitaitoinen ja jatkuvasti eteenpäin pyrkivä asiantuntijatiimi.

 

Asiakaspalvelu keskipisteessä

Kirjanpitäjä on yksi yrittäjän tärkeimmistä kumppaneista ja solmimmekin pitkäaikaisia ja luottamukseen perustuvia asiakassuhteita. Toimimme asiakkaidemme kanssa tiiviisti ja proaktiivisesti kaikissa liiketoiminnan tilanteissa, niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina. Asiakkaamme hyötyvät aidosti siitä, että heillä on oma kirjanpitäjä, joka tuntee asiakkaansa kirjanpidon täysin – jopa vuosikymmenien ajalta.

 

Olemme mielellämme myös sinun apunasi – ota yhteyttä, niin tavataan!