Tilitoimistostamme Procountor Platina-partneri

Published by Johanna Marttila on

Procountorin Partneriohjelma on suunniteltu kasvuhaluisille tilitoimistoille, jotka haluavat kehittyä edelleen Procountor-ohjelmiston käytössä ja kasvattaa liiketoimintaansa.

Tilitoimistomme saavutti hienon virstanpylvään, kun pääsimme partneriohjelmassa korkeimmalle Platina-tasolle. Platina-tilitoimistolla on vähintään 100 Procountoria käyttävää asiakasta ja vähintään yksi auktorisoitu osaaja sekä kolme sertifioitua osaajaa.

Otimme Procountorin käyttöömme kolme vuotta sitten ja Platina-tason saavuttaminen tässä ajassa on huikea suoritus! Kiitos tästä hienosta saavutuksesta kuuluu erityisesti mahtavalle ja kehittymishaluiselle henkilöstöllemme, joka on innokkaasti vienyt toimintaamme kohti sähköisempää taloushallintoa.

Haluamme kiittää myös ihania asiakkaitamme, jotka ovat ennakkoluulottomasti lähteneet mukaan sähköisiin palveluihin ja ottaneet ne omakseen. Tavoitteenamme on tehdä taloushallinnosta helppoa, jotta yrittäjä voi keskittyä oman liiketoimintansa pyörittämiseen. Meille onkin tärkeää, että voimme tarjota yhteiskäyttöisen, tehokkaan ja helppokäyttöisen ohjelmiston talousasioiden hoitamiseen. Toimintamme tulee perustumaan myös tästä eteenpäin rautaiseen ammattitaitoon sekä laadukkaaseen ja asiakaslähtöiseen palveluun.

Katso täältä koko uutinen Platina-tason saavuttamisesta.

 

Categories: Yleinen