Uutta asiantuntijuutta tilitoimistoomme

Published by Johanna Marttila on

Saimme vahvistusta asiantuntijajoukkoomme joulukuun alussa, kun Jenni Kulmala, KHT aloitti mukana tilitoimiston toiminnassa. Sisarukset Johanna ja Jenni toimivat molemmat yrittäjinä palvellen asiakkaitamme yhdessä muiden taloushallinnon ammattilaistemme kanssa.

”Ainahan uuden edessä hieman jännittää, mutta olen todella innoissani saadessani aloittaa työskentelyn perheyrityksessämme yhdessä siskoni ja muiden ammattilaisten kanssa. Ajattelen, että olen ainakin kerryttänyt sopivaa osaamista 15 vuoden ajan tilintarkastushommissa”, pohtii Jenni. ”Kuten aiemmin tilintarkastajana, pääsen edelleen tilitoimistossakin toimimaan yrittäjien tukena, hieman uudesta näkökulmasta. Koen, että työskentely talousalalla on mielenkiintoista ja perheyrityksen jatkaminen yrittäjänä tuntuu merkitykselliseltä”, hän jatkaa.

”Olen iloinen, että tilitoimistossamme on käytössä nykyaikaiset teknologiat ja tavat työskennellä. Asun perheeni kanssa Lempäälässä ja meillä on 6- ja 4-vuotiaat lapset, joten jousto työajan ja -paikan suhteen on erittäin tervetullutta helpottamaan työn ja vapaa-ajan yhdistämistä”, Jenni kertoo. ”Viihtyisä toimistomme on Hämeenlinnassa keskeisellä paikalla, joten tänne on mukava ja helppo tulla. Pidän tärkeänä kohtaamisia asiakkaiden ja työkavereiden kanssa, joten tulen viettämään aikaa myös fyysisesti toimistolla”, suunnittelee Jenni. ”Ensimmäisten päivien aikana on ollut upeaa huomata, miten hienosti minut on vastaanotettu, toki ennestään tuttuna, mutta kuitenkin uutena henkilönä työyhteisöön. Olen päässyt heti osaksi välittävästä ilmapiiristä ja saanut tunteen, että täällä asioita hoidetaan hyvällä yhteistyöllä toisia tukien.”

Toivotammekin Jennin lämpimästi tervetulleeksi tiimiimme!

Categories: Yleinen