Yrittäjän päivän terveiset

Published by Johanna Marttila on

Tilitoimisto Mäkelä on pitkän linjan perheyritys; yrityksemme perustaja Markku Mäkelä toimi tilitoimistomme yrittäjänä yli 30 vuotta. Nyt meillä on onnistuneesti tehty sukupolvenvaihdos ja Markku on siirtänyt kapulan eteenpäin yrittäjinä jatkaville Johannalle ja Jennille. Me tilitoimiston yrittäjäsiskokset sekä koko henkilöstö toivotamme erittäin hyvää Yrittäjän päivää 5.9.2023 kaikille yrittäjille!

Samalla voimme ylpeinä ilmoittaa, että olemme päättäneet laajentaa yrityksemme palveluvalikoimaa. Tarjoammekin jatkossa myös tilintarkastuspalveluita pk-yrityksille omia kirjanpitoasiakkaitamme lukuun ottamatta. Kysy lisää Jenniltä, toimistomme KHT-tilintarkastajalta! jenni.kulmala@tilitoimistomakela.fi / p. 040 126 4727

Categories: Yleinen